کاربرد کامپیوتر تولیدکننده نرم افزار مالی - اداری

لایحه مالیاتی چیست؟ و چه ویژگی هایی دارد

لایحه مالیاتی چیست؟ و چه ویژگی هایی دارد

لایحه مالیاتی چیست؟

لایحه مالیاتی چیست؟ سازمان امور مالیاتی به منظور رعایت عدالت اقتصادی افراد و اشخاص حقوقی و حقیقی را موظف به پرداخت مالیات کرده است. در واقع با توجه به این که اشخاص بر اساس وظایف، کار یا درآمدی که از یک سازمان یا شرکت دریافت می کنند، سازمان مالیاتی نیز برای آن ها مالیاتی را مشخص می کند. این مالیات لازم است که یا توسط خود شخص به صورت مستقیم به اداره مالیاتی پرداخته شود یا کارفرما جهت پرداخت آن به سازمان مالیاتی اقدام کند. اما در برخی مواقع یکی از مشکلات شایعی که ممکن است رخ دهد، این است که برخی افراد نسبت به مبلغ مالیات تعیین شده، شکایت دارند. به همین دلیل برای بررسی بیشتر مبلغ مالیات تعیین شده و دفاع از حق و حقوق خود اقدام به تدوین کردن لایحه مالیاتی کنند. در صورتی که با تعریف لایحه مالیاتی آشنا نیستید، در ادامه این مقاله به بررسی کامل تر این موضوع و کلیه نکات پیرامون این موضوع می پردازیم.

خرید نرم افزار مالی بازرگانی از وبسایت کاربرد کامپیوتر

لایحه دفاعیه مالیاتی چیست؟

لایحه دفاعیه مالیاتی، متنی است که به منظور اعتراض نسبت به مالیات تعیین شده از طرف سازمان امور مالیاتی کشور، تدوین شده و سپس می توان آن را مراجع قانونی اداره مالیات ارائه کرد. در واقع به فرایند نگارش و تنظیم کردن لایحه دفاعیه مالیاتی و اعتراض به مقام مربوطه، دفاع مالیاتی می‌ گویند. در واقع با توجه به این که ممکن است در نحوه نگارش و تعیین مبالغ مالیات، مشکلی رخ دهد، قوانین سازمان اداره امور مالیاتی کشور به صورتی تعیین شده که حق مودیان مالیاتی ضایع نشود.

زمان اعتراض به لایحه مالیاتی

یکی از مهم ترین سوالاتی که افراد مختلف در مورد لایحه مالیاتی و تنظیم آن دارند، این است که مدت زمان اعتراض به این لایحه چقدر است؟ در صورتی که مودیان نسبت به مبلغ مالیاتی تعیین شده اعتراض داشته باشند، تا 30 روز مهلت دارند که نسبت به آن اعتراض کرده و همچنین در برابر امور مالیاتی طرح دعوی کنند. نکته مهمی که در این زمینه مطرح می شود این است که متن این لایحه باید به درستی نگارش شود. همچنین همراه با مدارک و اسناد لازم برای سازمان امور مالیاتی جهت پیگیری های بیشتر ارسال شود. یکی از مهم ترین مدارک دیگر ارسال کردن ترازنامه مالیاتی بر اساس صورت های مالی است تا در صورت نیاز به تغییر در مبلغ تعیین شده، مشکلی در روند بررسی مالیاتی رخ ندهد.

لایحه مالیاتی چیست؟

برای خرید نرم افزار حسابداری کاربرد کامپیوتر کلیک کنید

ویژگی های لایحه مالیاتی صحیح

با توجه به این که هر گونه اعتراض بی مورد یا نگارش لایحه مالیاتی اشتباه در روند تغییر مبلغ تغییری حاصل نشود؛ لازم است که زمان نگارش لایحه مالیاتی به نکات مهمی در این زمینه توجه داشته باشید، به همین منظور در ادامه با ویژگی های لایحه مالیاتی صحیح آشنا خواهید شد:

استفاده از واژه های حقوقی

زمان نگارش لایحه مالیاتی توجه داشته باشید که از واژگانی که بار حقوقی دارند و باعث تاثیر گذاری بیشتری روی کارشناسان حقوقی در اداره امور مالیاتی قرار می گیرد، استفاده کنید.

لایحه مالیاتی کوتاه و مفید

زمان نگارش لایحه مالیاتی سعی کنید که از جملات کوتاه و مفید استفاده کنیم و پس از یک مقدمه چینی سریع و روان، سراغ اصل مطلب بروید و اعتراض خود را اعلام کنید. دفاعیه هایی که طولانی و پیچیده باشند، مورد بررسی کارشناسان مالیاتی در اداره مالیات قرار نمی گیرند و بالعکس ممکن است درخواست شما رد شود.

استفاده از کلمات رسمی و مودبانه

با وجود این که متن دفاعیه لاحیه مالیاتی به منظور اعتراض نوشته می شود، اما در متن نگارش آن باید حنما از کلمات رسمی و مودبانه استفاده کنید. در واقع باید توجه و دقت داشته باشید که از کلمات توهین آمیز به هیچ وجه استفاده نکنید.

درج پیوست کامل و دقیق

زمان ارسال لایحه مالیاتی به منظور بررسی دقیق تر، کامل تر و پیگیری شدن بهتر کار اعتراض، کلیه اسناد و مدارک مالی و غیر مالی را روی آن قرار داده و پیوست کنید.

نکات مهم در نحوه نوشتن لایحه مالیاتی

تا این قسمت از مقاله در مورد اهمیت و تعریف لایحه مالیاتی صحبت شد. با این وجود نکات مهم دیگری در این زمینه نیز وجود دارد که آشنایی و بررسی آن ها خالی از لطف نیست.

  • دانش نسبی خود را در مورد قوانین و مقررات مالی و اداره مالیات افزایش دهید و سپس نسبت به تدوین و نوشتن لایحه مالیاتی اقدام کنید تا درخواست شما رد نشود.
  • یکی از مهم ترین نکات زمان نوشتن لایحه مالیاتی این است که به قوانین و مقررات مالی اشاره کرده و سپس درخواست و اعتراض خود را به صورت واضح و صریح بیان کنید.

جمع بندی

یکی از مهم ترین اقداماتی که قانون اسلامی برای عموم مردم تعیین کرده، پرداخت مالیات است. با این وجود در برخی از مشاغل ممکن است مدیران و صاحبان کسب و کار، نسبت به مبلغ تعیین شده شکایت یا اعتراضی داشته باشند. به همین منظور برای رسیدگی و پیگیری بیشتر این موضوع، مودیان مالیاتی می توانند جهت پیگیری بیشتر، اقدام به تدوین و تنظیم لایحه مالیاتی کنند. در این مقاله به بررسی کامل لایحه مالیاتی، نحوه تنظیم آن و همچنین نکات مهم در این زمینه پرداخته شد تا با شناخت و آگاهی کامل نسبت به تدوین و نگارش متن لایحه مالیاتی اقدام کنید. با این وجود یکی از روش های موثر دیگر برای جلوگیری از ایجاد مغایرت مالی در تعیین مالیات و عدم نیاز به تدوین لایحه مالیاتی، استفاده از نرم افزار حسابداری است. شرکت کاربرد کامپیوتر به منظور جلوگیری از بروز خطاهای مالی و همچنین امکان محاسبه سریع و آسان مبلغ مالیات و … انواع نرم افزارهای حسابداری را برای مشاغل مختلف طراحی و ارائه می کند. بنابراین کافی است با مراجعه به سایت کاربرد کامپیوتر یا تماس با کارشناسان این تیم سوالات خود را پیرامون نرم افزار مناسب با کسب و کار خود مطرح و سپس خریداری نمایید.

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

دانلود

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید